En enastående LEGO-upplevelse, LEGO Inside Tour 2016

2016-06-07-19-33-34-tunedFör David Rasmusson från Stockholm gick en dröm i uppfyllelse i somras när han som en av få fick komma in bakom kulisserna på Lego. Varje år ger Lego ett antal personer från hela världen möjligheten till en enastående upplevelse. Det gäller dock att vara vaken. Det släpps bara 140 biljetter och anmälan är endast öppen några dagar. Inte är det gratis heller, femsiffrigt kostar det att vara med. Belöningen blir en exklusiv Legomodell att bygga, eller inte, och det är ju värt en hel del bara det. Lägg därtill helpension på hotell Legoland, flera studiebesök, möten och en exklusiv visning på Legoland och minne för livet, så har du ingredienserna för LEGO Inside Tour. Läs mer

Star Wars filmaffischer i Legos tappning…

rimg0089
Entusiasten Per-Olof Rhodin visar för första gången upp den kompletta utgåvan av affischer i Legotappning från samtliga sju Star Wars filmer.
– Det har krävts mycket tålamod för att få en komplett samling då varje affisch endast har varit tillgänglig under en viss tid, men det var det värt, säger Per-Olof. Han älskar både Star Wars och Lego så kombinationen är oslagbar. Med affischerna bakom glas och ram får konstverken den inramning de förtjänar. Utställningen hänger på Kulturhuset i Örkelljunga under november och kompletteras av en egenskriven tolkning av den tredje filmen, Mörkrets hämnd, som är avgörande enligt Per-Olof.
Läs mer