Om Bricksway

LEGO för mig-
                     my way-
                                bricksway.com

LEGOs historia börjar 1932 med träleksaker men min samling börjar med Legoklossen så som vi känner den idag. LEGO är danskt och i början tillverkas bitarna i de danska färgerna rött och vitt. Bitarna var begränsade och modellerna kantiga.

Mitt namn är Per-Olof Rhodin (född 1970) och jag har varit aktiv som vuxen LEGOentusiast, även kallat AFOL (Adult fan of LEGO) sedan 2006.

IMG_4571w

Sedan slutat av 2010 är jag aktiv medlem i LEGO-forumet Swebrick där jag håller kontakten med likasinnade entusiaster över hela landet, både över nätet men också på gemensamma träffar. Jag åker på så många träffar jag kan och ser det som en möjlighet att träffa vänner från hela världen

Jag har flera favoritteman. Främst är det brandbilar som gäller. Det var så det började. Sen är jag svag för tåg, men det har kommit i vuxen ålder. Star Wars är ett annat stort intresse och jag ser framemot flera spännande releaser i LEGO och nya filmen i december.

Jag är också redaktör för denna hemsida. 

IMG_3656w

Några andra fritidsintressen utöver LEGO jag försöker hinna med är friluftsliv. Cykling, vandring och turskidåkning är favoriterna. Jag ser stora likheter mellan detta och LEGO då båda skänker sinnesfrid.

Genom mitt Legointresse möter jag många människor, barn såväl som vuxna. Min ideologi är att alla människor är lika mycket värda. Bricksway är opolitiskt men ställer sig bakom Socialdemokraternas värdegrund; Demokrati, Frihet, Jämlikhet och Solidaritet. Jag har en solid bakgrund i Röda Korset och delar deras sju grundprinciper, som bland annat handlar om opartiskhet; att inte göra åtskillnad mellan nationalitet, etnisk tillhörighet, religion, samhällsställning eller politisk åsikt.

Kontakta mig via info(a)bricksway.com

/Per-Olof
IMG_3018

Foto: Sven Sandström och Per-Olof Rhodin.

”LEGO® är ett varumärke som tillhör företagen i LEGO Gruppen som inte sponsrar, godkänner eller stöder denna webbplats.”

Kontakt: info(a)bricksway.com

Lämna ett svar