Allmänhetens utställning följer!

Efter Star Wars är det alltså dags för andra att få chansen att ställa ut LEGO på Örkelljunga kulturhus. Jag insåg sambandet efter min första LEGO-utställning i Örkelljunga och efter min förra utställning 2011 gjorde vi ett sådant arrangemang, säger Per-Olof. Jag kallar mig LEGO-entusiast och blir bara glad om jag kan inspirera andra till kreativt byggande och lekande. LEGO är för alla och i alla åldrar och Per-Olof uppmanar föräldrar att bygga tillsammans med sina barn ibland. Kanske väcks det en vuxenbyggare till liv inom en. Kom med ditt LEGO-bygge till kulturhuset i Örkelljunga 10-11 april och ha chans att visa upp det under en öppen utställning. Det skall vara ett eget bygge eller åtminstone ha en egen modifiering i förhållande till officiella set. Utrymmet är begränsat. Utställningen sker i regi av kulturhuset inspirerat av Per-Olof och bricksway.com.

http://www.orkelljunga.se/kultur-och-fritid/bibliotek/ för öppettider m.m.

Tågträff i Eskilstuna

Swebrick arrangerade en träff för entusiaster helgen den 13-15/3, som samlade folk från norr till söder. ca 60-talet personer totalt varav 25 från föreningen tog del av
IMG_3970
allt mellan gamla ånglok till moderna Rc6 ellok som på bilden. Den blåa färgen var gällande under åren 1989-2006. Styrbara växlar, trafiksignaler och digitaliserade lok visades också under dagen. Lördag förmiddag gick åt till att bygga upp utställning som vi sedan visade under eftermiddagen. Nerplockningen gick sedan snabbt och därefter väntade fika och socialt umgänge!