Lovlego under vecka 8 i Örkelljunga

IMG_8705 Lovlego för Lego-lovers under sportlovet för dig i Örkelljunga.
Följ bricksway på facebook för avisering om när nya bilder läggs upp på sidan.
Måndag 15-18
Älskar du Lego och vill bygga set från olika teman genom tiderna eller bygga fritt? Kom då till Ekets bygdegård på en familjeaktivitet så bygger vi tillsammans! Allt från Duplo till Technic finns för att passa från ca 1½ år och uppåt. Här kommer det också finnas möjlighet att bygga ett Lego-City tågset. Lokalen rymmer 100 personer och Ekets hembygdsförening säljer fika. Kom hela familjen från kl 15 på öppet hus och stanna så länge du vill, så länge alla får plats. Ditt eget Lego lämnar du hemma.
Ekets bygdegård, Sjunkamossavägen 54, Eket.
SAMSUNG CSC
Tisdag, torsdag 15-18
Älskar du Lego och vill bygga set från olika teman genom tiderna eller bygga fritt? Kom då till huvudbiblioteket så bygger vi tillsammans! Allt från City till Power Miners finns. Här kommer också att finnas möjlighet att bygga ett stort set från Clone Wars eller ett spökslott från Monster Fighter som ett större projekt. Du tar vid där någon annan slutar tills bygget är klart. Blir det fullsatt runt Legoborden bygger vi i intervaller om ca 40 minuter. För dig mellan 6-10 år från kl 15. Ditt eget Lego lämnar du hemma.
Kulturhuset, Storgatan 2, Örkelljunga. Obs, anmälan till torsdagens bygge.

Coop Örkelljunga bjuder på frukt till alla deltagare.

Arrangemang av Bricksway, Örkelljunga kommun och för måndagen Ekets hembygdsförening.

Det finns numera massvis med kopior med så kallat kompatibla klossar. På Bricksways arrangemang använder vi bara äkta vara från företaget Lego.
SAMSUNG CSC

Foto: Per-Olof Rhodin

Läs om initiativtagaren till projektet här.

Välkomna.

En reaktion på “Lovlego under vecka 8 i Örkelljunga

Lämna ett svar