Nyårslöfte. Ordning och reda!

IMG_8891
Känner du igen dig. Bruksanvisningar i en hög väller ut över bordet och precis den du letar efter verkar alltid finnas underst. Legos pedagogiska avdelning hälsar att de även fortsättningsvis kommer att göra låååånga bruksanvisningar där bygget växer fram sakta. Detta resulterar i bruksanvisningar i mängder. Jag började samla i plastfickor i pärmar som fort blev fulla och dessutom instabila då många bruks-anvisningar är små och bygger på tjockleken i pärmen, men bara i botten. Så här har jag löst problemet.
IMG_8887
Genom att ta ett lite kraftigare papper och göra två vikningar bildas ett veck eller ficka. Mindre bruksanvisningar kan då förvaras ovanför varandra och hela A4-fickan utnyttjas.
IMG_8888
I det här fallet med tre bruksanvisningar, vek jag två papper för att skapa en ytterligare  extra ficka. Så här fint blev resultat. Lycka till.

Klicka på bilderna för att förstora.
Se mer om Speed Champions.

Lämna ett svar