Tillökning i lokstallet!

IMG_5695wBricksway har haft möjlighet att köpa en gammal goding i fint skick från tiden då rälsen var blå och slipersen var vita. Tillsammans med lite andra set från den tiden blev det en fin scen med bilder här. Innan fotografering var det dags för ett välbehövligt bad och inventering och komplettering, bland annat av en truckförare som passande fanns på lager. LEGO tåg var för mig som barn på 70-talet en ouppnåelig dröm och lite ovanligt tror jag, men det tar jag igen nu som vuxen. Min kusin hade däremot LEGO tåg, kanske detta set från 1972!

2 reaktion på “Tillökning i lokstallet!

  1. Jag har städat lite på vinden och hittade mitt Legotåg från 70-talet. Jag tänkte att jag ska försöka sälja det och monterade ihop en del för att se om det fortfarande fungerar. Jag blev positivt överraskad när jag vred på transformatorn och tåget åkte iväg. Visst, lite ryckigt, men det rullar. Nu undrar jag om det finns någon samlare eller så som kan ta hand om detta.

    • Jag, Per-Olof, som står bakom Bricksway har gjort publika utställningar i flera år redan, för att sprida glädje och inspiration till andra.
      Målet är en permanent utställning, som ett museum. Aktiviteter och live-byggen är också en del av verksamheten. Jag kallar mig entusiast och tåg är ett
      specialområde. Alla kan hjälpa mig fortsätta sprida glädje genom att donera LEGO till mitt projekt, och bli omnämnd i projektet som givare så klart. Då ser du att LEGOt kommer till nytta.

Lämna ett svar